ICAS International - redefining / standards

ICAS

ICAS Lifestyle

Letölthető
anyagok

ICAS Lifestyle online egészségportál

Ügyfeleink munkavállalói által korlátlanul elérhető speciális weboldalunkon számos témában kínálunk hasznos információkat a munka, a magánélet és az egészség területén.

A szolgáltatás jelenleg angolul és további hat nyelven elérhető. A tervek szerint a magyar nyelvű változat 2012 során kerül majd bevezetésre. Az egészségportál használatához a vállalat részére kiadott egyedi felhasználónév és jelszó szükséges. A portálon belül az alábbi szolgáltatások állnak rendelkezésre:


Mindennapi életünk különböző területeivel kapcsolatos információk és útmutatások széles körű gyújteménye közel hetvenféle témában. Néhány példa a teljesség igénye nélkül, hogy milyen témákban olvashatnak a portálra látogatók: stressz, szorongás, traumák kezelése, önbecsülés, pozitv gondolkodás, dohányzásról való leszokás, alvászavarok, egészséges étkezés, relaxációs technikák, gyereknevelés, párkapcsolatok, idősgondozás, munkahelyi kapcsolatok, és még sok egyéb.


Interaktív, online egészségállapot felmérő (health risk assessment - HRA) portál, amely egyszerűen kitölthető kérdőiv segítségével képet ad a kitöltő egészségi állapotáról, továbbá az eredmények alapján személyre szabott javaslatokkal szolgál az esetleges egészségi kockázatok elkerülésére vonatkozóan.