ICAS International - redefining / standards

ICAS

ICAS Lifestyle

Letölthető
anyagok

Hogyan segít az EAP?

Párkapcsolati gondok, válás, családi konfliktusok, haláleset, bűncselekmény áldozatává válás, munkahelyi feszültségek, egy megoldandó jogi vagy pénzügyi probléma. Csak néhány példa olyan helyzetekre, amelyek mindannyiunk életében közvetve, vagy közvetlenül bekövetkezhetnek és negatívan befolyásolhatják lelkiállapotunkat.

Ilyen esetekben jól jöhet, ha meg tudjuk valakivel beszélni a történteket, vagy esetleg hitelesen tájékozódni tudunk a jogainkról és a lehetőségeinkről az adott helyzetben.

Sokan családtagokhoz, barátokhoz, kollégákhoz fordulnak ilyenkor tanácsért. Ez sok esetben jó lehet, de nem mindig. Többségük érthető módon részrehajló, vagy esetleg érintett is a témában, és kérdéses lehet, hogy tényleg képesek-e segíteni. Lehet, hogy egész egyszerűen nincs idejük, türelmük meghallgatni a problémát. Az is gyakran előfordul, hogy valaki szívesebben oszt meg valamit egy kívülállóval, mert nem feltétlenül szeretné, hogy a hozzá közel állók tudjanak a dologról.

Az ICAS Hungary EAP szolgáltatása bármikor rendelkezésre áll, ha olyan helyzet adódik, amiben segítségre van szükség. Mindannyiunk számára ismerős érzés, hogy gyakran már az is nagy segítség, ha kibeszélhetjük magunkból a problémáinkat, ha valaki meghallgat minket. Az ICAS tanácsadók kiválóan alkalmasak erre, de természetesen ennél jóval többre is, hiszen képzett szakemberként tényleges segítséget és tanácsokat tudnak adni a megoldások megtalálása érdekében.

•   Tanácsadóink azért vannak, hogy azonnali, független, szakszerű és teljes mértékben bizalmas segítséget nyújtsanak a hozzájuk fordulók számára.

•   Ingyenesen hívható zöldszámon keresztül 24 órában elérhetőek vagyunk az év minden napján.

•   Tanácsadóink pártatlan, tapasztalt, elhivatott, megértő hozzáállású szakemberek.

•   Szolgáltatásunkat a legjobb tudásunk szerint, a hozzánk fordulók érdekeit maximálisan szem előtt tartva, a legmagasabb etikai színvonalon nyújtjuk.

•   A bizalom és a titoktartás elsőrendű fontosságú számunkra.